Senior Voyage 2014-2015,Spania-Costa Brava

   

Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

SENIOR VOYAGE - COSTA BRAVA

SPANIA - COSTA BRAVA

BARCELONA – Parcul Guell – Montjuic –
SAGRADA FAMILIA – Figuerres –
ANDORRA – Girona – Tossa de Mar –
PICASSO – Catalonia – MONSTERRAT


Situata in regiunea de coasta din NE Peninsulei Iberice, in apropierea Barcelonei, Costa Brava reprezinta locatia ideala pentru a imbina relaxarea cu vizitele active, pe parcursul unui sejur de neuitat.
Binecuvantata cu plaje superbe cu nisip fin, auriu, marginite de vegetatie mediteraneana, intrerupte pe alocuri de golfuri stancoase, unde apa marii este limpede, de un albastru profund. Comuniunea dintre mare, plaja si munte este completata de bogata mostenire arhitectonica: ruinele castelelor ce strajuiesc golfuletele cu plaje romantice, biserici romanice si gotice, orase pitoresti si traditionale sate pescaresti.
Cu nenumarate posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber, Costa de Barcelona atrage anual milioane de turisti care doresc sa imbine zilele lungi de relaxare la plaja cu posibilitatile nesfarsite de a explora si de a descoperi orase uluitoare precum Barcelona sau Girona, dar si importante edificii religioase, cum este manastirea de la Montserrat.
Statiunile de pe Costa Brava si Costa Maresme reprezinta un amestec imbietor de cultura mediteraneana si modernismul care reuseste sa-si faca loc imbogatind valorile traditionale, cu stradute inguste si pietruite, cu terase si baruri deschise pana tarziu in noapte, unde tumultoasa viata a catalanilor atrage si cei mai pretentiosi vizitatori.

Calella este statiunea cea mai apropiata de Barcelona, la 58 Km fata de orasul care reprezinta cel mai important punct de atractie al Cataloniei. Plaja larga cu nisip granulat, nenumaratele posibilitati de distractie, promenada spectaculoasa, dar si monumentele vechi fac din Calella una dintre cele mai frumoase si dorite statiuni de pe coasta.
Santa Susanna este cunoscuta ca fiind o destinatie pentru turisti straini inca din 1970, cu o multime de atractii turistice in lunile calde: Marine World cu peste 300 animale marine (spectacole cu delfini si lei de mare) si cel mai mare water park din Europa, Water World. Situata la 65 km de Barcelona, Santa Susanna este o statiune animata, foarte atractiva pentru familii. Vechiul oras fortificat Santa Susanna este plin de stradute pietruite si case varuite, oferind restaurante cu specific catalan si magazine de artizanat local.
Malgrat de Mar s-a nascut "oficial" in 1373, sub numele Vilanova de Palafolls. Se pare insa ca originile asezarii sunt si mai vechi. Istoria bogata a localitatii se poate observa in cladirile vechi si castelul de pe deal, precum si biserica Sf Nicolae - cea mai mare catedrala de pe coasta. O statiune tipic mediteraneana aflata la capatul sudic al Costei Brava, la 61km de Barcelona, ofera vizitatorilor plaje superbe, cu nisip fin, strapunse pe alocuri de stanci care formeaza mici golfulete preferate de turisti pentru relaxare. Viata de noapte in Malgrat de Mar este destul de animata, iar plaja are o promenada placuta, cu multe baruri si restaurante. Pentru o mai mare varietate, puteti face o vizita in statiunile invecinate Santa Susana, Blanes sau Calella.
Lloret de Mar este un orasel de coasta, recunoscut ca o destinatie turistica foarte frecventata ata de localnici cat si de turistii straini, cea mai mare si mai animata staţiune de pe Costa Brava, ce are oferte de vacanta pentru toate varstele si preferintele. Peisajul de coasta este minunat, astfel incat o croaziera de cateva ore cu vaporasul sau catamaranul se va transforma in amintiri greu de uitat. . In imediata apropiere se afla Castelul Sf.Ioan, construit in anul 1001. Simbolul orasului, insa, este o statuie din bronz, ce intruchipeaza o nevasta de pescar, numita "Dona Marinera", lucrata in 1966 de catre Ernest Maragall.
 

 
 


TARIF 355 euro/ loc in DBLSERVICII INCLUSE:
Biletul de avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti
Transfer aeroport– hotel– aeroport
7 nopti de cazare hotel 4*
Pensiune completa + 1 pahar de apa si vin la masa
1/2 zi excursie optionala inclusa (Barcelona)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada


SERVICII NEINCLUSE:
Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii,
insa agentia va recomanda sa le incheiati.
Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.
Taxa de statiune ( se va plati la hotel, 1-2 euro/zi/pers)
Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web